ETCETERA – Botaniske utskeielser m.m. er en reise verd.

Etecetera – Botaniske utskeielser m.m er en helt enestående attraksjon! I et ombygd fjøs på vakreste ytre Helgeland på Herøy, finner du: Blomsterbutikk og opplevelsessenter fylt med dufter og overraskelser. En møteplass og konsertarena for god musikk. Joda, her er blomster og planter i enormt utvalg; her er interiør, vakre gaveartikler og fagkunnskap i overflod.

Dette er hjertebarnet til Tommy Eide, norgesmester i blomsterdekorering og med utallige internasjonale priser og mesterskap. Han drev blomsterbutikk i Oslo i syv år, jobbet 15 år som frilans blomsterdekoratør i inn- og utland og flyttet så hjem til Herøy. Her har han bygget opp et unikt tilbud til fastboende så vel som til feriefolk og turister.  Kommunen er heldig som har en slik perle som lokker folk til øyriket.