Solheim pensjonat – med sans for retro og nostalgi

Har du sans for håndbroderte puter, heklede sengetepper og synes det er fint å være uten TV? Da kan du komme til dette pensjonatet fra 1939 og oppleve nostalgi og hjemmekoselig atmosfære.

Som våre venner sa etter sitt besøk:

«Her er du tilbake noe tiår. Mye av interiør, tapeter, dekketøy mm. er fra 1950- 1970 årene, det mest nok 60-talls. På vårt rom, med en tidstypisk tapet som jeg i dag neppe vil omtale som pen, var det til og med ukeblader fra 1962 i nattbordskuffen. Vi spiste bare frokost, men der var så å si alt godt og hjemmelaget, fra bakverk til syltetøy og spekepølse. Men som det var på denne tiden: ikke noe eget bad, bare en vask på rommet og felles bad på gangen (i noe mer moderne form). Samme pris som mer moderne steder med eget bad, men sjarmen og nostalgien er vel verd prisen. Og beliggenheten meget sentralt i Røros, gjør at alt i byen er i kort gangavstand.»

Andre har skrvet: “Fantastisk og gjennomført pensjonat for oss som liker retrodesign og vår nære fortid. Her er det gjort alt for at vi skal få den rette feelingen og den gode atmosfæren. Vertskapet var utrolig hyggelige og gjestfrie.”