“Han Sylte” – her får du gulrotmarmelade, overnatting i “lugar” og en unik opplevelse

Ikke langt fra Fauske i Valnesfjorden ligger Han Sylte med adresse i Trivselsveien 270. Et artig sted og konsept “Han Sylte – Heimen” B&B.

Selv sier de: «Midt i Salten, i hjertet av Valnesfjord – din beste omvei. Et unikt overnattingsted med ti dobbeltlugarer, suite, selskapslokale og moderne kurs- og konferansefasiliteter. Inviter med deg kollegaene, storfamilien, brudefølget eller vennegjengen din hit til oss, og vi lover dere gode senger, deilig mat, verdens fineste utsikt og et opphold dere seint vil glemme.»

Han Sylte håndplukker, tilbereder og selger kvalitetsmarmelade av kortreist gulrot fra Stokland gård i gulrotbygda Valnesfjord. Med lys hele døgnet og lave temperaturer, blir gulrota ekstra søt og egner seg spesielt godt til gulrotmarmelade. Han Sylte lager tre forskjellige varianter av gulrotmarmelade: Klassisk, Cognac og Mørketid. Det blir brukt ferske sitrusfrukter, fersk ingefær, vaniljestang, kanelstang, Cognac og flere andre godbiter for å få den rette smaken på produktene.

tillegg til Han Sylte-fabrikken som produserer Gulrotmarmelade av gulrøttene fra landbruksbygda Valnesfjord, driver vi Han Sylte Kolonial som tilbyr lokalmat og smaksopplevelser i sentrum av Valnesfjord.

Han Sylte – Mathilde og Håvard Winther. Adresse: Trivselsveien 270, 8215 Valnesfjord
Post@hansylte.no Mobil 467 46 769

Les mer om dem på hjemmesiden deres.