Torsætra kafé – en reise verdt! Mellom Hurdal og Skreia

Dette er et svært populært sted, så ta kontakt for å høre om det er plass. Lørdager og søndager har de store buffeter, men du får mye annet godt!

Norsk MG klubbs Oslo Senter var på tur med et tjuetalls veteranbiler. Rask og service, hyggelig vertskap, god mat og artig historie om stedet:

Om Torsætra – kvilstelle 

To gamle skogshusvær drives i dag som kafé og selskapslokaler. Siden slutten av 1800-tallet har det vært overnatting og bevertning på Torsætra. Kvilstelle kalte tømmerhoggerne det.  I dag brukes de særpregede lokalene til daglig kafédrift, kurs og seminarer av alle slag. Julebord langt til skogs er også populært. Det er noe spesielt ved atmosfæren på Torsætra som tiltrekker oss. Innredningen er gammeldags og særpreget. Torsætra er derfor et naturlig valg når du vil ta deg en koselig dagstur, året rundt.

Les mer på hjemmesiden deres eller på Facebook.